DIY

Grønne planter ude som inde

Så lidt skal der til for at give liv til et trist hjørne

Jeg er VILD med planter. Både de grønne og de blomstrende.
De grønne har jeg primært indenfor, og de blomstrende har jeg ude i haven.

Reklame (har modtaget en plante i gave)

Og da det er langt fra havevejr, så er det indenfor jeg hygger mig med at skabe en grøn og frodig stemning.

Der skal egentlig ikke så meget til: En grøn plante eller 2 kan ændre rummets udtryk, bløde det mere op og bare skabe liv i indretningen.

I min stue har jeg et hjørne som bare kaldte på en stor flot plante. Hidtil havde jeg haft flere forskellige konstellationer med flere planter samlet. Men det blev for rodet i udtrykket for mig, så jeg endte med at fjerne dem.
Jeg kunne dog se at der blev nødt til at være noget grønt i det kedelige hjørne, og jeg besluttede mig for at der skulle stå en enkelt plante, og så skulle den være stor. Nærmest skulpturel.

Derfor blev jeg meget glad da potteplanten.dk forærede mig den smukke plante der hedder Paradisfugl (Strelizia Nicolai) Den passer PERFEKT ind, lige der i hjørnet.

Og ved du hvad jeg også er vild med? Jeg er vild med potteplanten.dk ‘s grundtanke omkring bæredygtighed. Derfor kommer planterne ikke i plasticpotter. De kommer i en kokospotte.
MEGA lækkert, hvis du spørger mig.
Og jeg skal helt klart have skiftet mine andre plasticpotter ud med kokospotter. Ikke nok med at de er bæredygtige, så er de også bare pænere 😉

Prøv at tjekke potteplanten.dk ud. Det er et virkelig skønt univers, og de har virkelig megen viden om alle planterne. Og de kan lære dig ALT om pasningen af netop den plante du køber.

Og når jeg nu ikke kan komme ud og rode så meget i haven, så er det virkelig dejligt at have en grøn oase indenfor. Man må nemlig aldrig gå ned på planter 😀

Kram fra Kira

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *